Hoogzomertoernooi 2019

Tennis- en padelvereniging Elckerlyc
29-6-2019 18:00 - 6-7-2019 23:00

De competities zijn weer begonnen en dat betekent ook dat de voorbereidingen voor het Hoogzomertoernooi in volle gang zijn. We zijn druk bezig om de week van 29 juni t/m 6 juli tot in de puntjes in te vullen!

Naast een aantal oude bekenden zoals College Latino, Arnoud de poptroubadour en Diny Boots hebben we een fantastische DJ & saxofonist kunnen strikken voor de feestavond. En op deze avond is er ook een loterij waarbij we een mooie reischeque zullen verloten van Face2Face Travel......in een volgend bericht zullen we meer sluiers oplichten. 

Want niet alleen het entertainment is top, ook hebben we een aantal culinaire kanjers zoals Putri Solo, Troja en Tabasco op ons park die week.

Dat wil je als toeschouwer maar vooral als speler niet missen, dus schrijf je nu HIER in! En dat geldt natuurlijk weer voor zowel tennis (40+) en padel (alle leeftijden)

Vrienden, familie, collega's, etc. kunnen allemaal meedoen, ook al zijn ze geen lid van een tennis of padel vereniging. Het betreft een uurtjes toernooi in poules zodat je minimaal 2 a 3 wedstrijden speelt.

Dus graag tot ziens op ons gezellige toernooi!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend