Foto's en verslag Openings Invitatie toernooi 2017

Bardienstplanner

mrt 27
Koffieochtend oktober t/m maart
Wordt herhaald elke week iedere woensdag tot wo mrt 27 2019 behalve wo dec 26 2018.
woensdag 27 maart 09:30
mrt 31
Open Dag Jeugd
zondag 31 maart 10:00
apr 03
Koffieochtend april t/m september
Wordt herhaald elke week iedere woensdag tot wo sep 25 2019.
woensdag 3 april 09:00
apr 10
Koffieochtend april t/m september
woensdag 10 april 09:00
apr 17
Koffieochtend april t/m september
woensdag 17 april 09:00

Binnen of buiten?

Foto's en verslag Openings Invitatie toernooi 2017

Vanaf 4 april zijn de foto's van het openingstoernooi van 31 maart t/m 2 april 2017 geplaatst In onze fotoalbum. Wij wensen u veel kijkplezier toe. 

Dit jaar werd voor de 3e keer het “Op- In Toernooi” (Openings- Invitatie toernooi) georganiseerd. De weersgoden waren ons wederom, ondanks de sombere weersverwachting, gunstig gezind. Helaas meldden zich op het laatste moment nog deelnemers af. Het was dus een heel geïmproviseer om de schema’s weer zo aan te passen dat ieder koppel minimaal twee keer (en meestal meer) kon spelen. Met veel kunst en vliegwerk, en een beetje samenvoegen, lukte het echter. Eigenlijk is alles prima verlopen. Nou ja, prima? Vrijdagavond nam iemand ‘per ongeluk’ de jas van Natascha mee vanuit de kantine en die persoon heeft deze jas nog steeds niet teruggebracht. Terugbrengen mag uiteraard nog steeds. Jammer dat deze dingen ook gebeuren. 

We hadden geen grote prijzen, maar vragen ook maar € 3,50 inschrijfgeld en daar moeten we ook nog prijzen van kopen. Het gaat hier echter niet om de prijzen, maar om de gezelligheid. De winnaars: DD8: 2e Nicole Groet en Ellis Castel. 1e Marieke Hoornweg en Michelle Raps (dunne armpjes, maar wat kan ze slaan!). Een eervolle vermelding voor Corry Dijkhuizen en Jannie Spaan die tegen deze jonge dames moesten opboksen. HD8: 2e Wim Boere en Bart Hoekstra. 1e Jack Mulder en Anton Spaan. Het was een spannende finale. GD8: 2e Nicole Gravesteijn en Daniel Gasperz. 1e Marjolein Doets en J. Zuidstra. Ook hier slechts één game verschil. HD8: 2e Bart Hoekstra en R. v.d. Wal. 1e Gokhan Aytekin en Kallikalis Nikolaos. Wederom slechts één game verschil. DD7: 2e Heidi Havinga en Mary Ann Volkers. Heidi heeft zelfs nog een wedstrijd samen met een travestiet gespeeld. Overigens heb ik altijd al getwijfeld aan Ronald Roelfsema. 1e De fanatieke, maar sympatieke, zusjes Jolien en Marlin Walbeke. DD7 50+: 2e Ria Dombroek en Rita v.d. Wallen. 1e Letty Homan en Loes v.d. Zande. GD7: 2e Dion en Marjot Damsma. 1e Irma de Vries en Ronald Prins. HD7: 2e Jan de Swart en Joop Gijzen (opgave). 1e Johan Bokma en Piet van Rijsinge. Overigens leuk dat de ‘oudjes’ de finale speelden. HD 5/6: 2e Eric van Nieuwkerk (knap om hier als ‘zeventje’ de finale te halen) en Ron Tuyp. 1e Arjen Sweers en Arjan Op en Neer. GD 5/6: 2e Bob Gerritsen en Gré van Zelst. 1e Paul v.d. Oetelaar en Yvonne Groot. Ook deze wedstrijd was superspannend.

Ik wil even wat mensen bedanken: de spelers voor de goede sfeer en sportiviteit (geen enkele wanklank), het bestuur dat ons de gelegenheid bood om het toernooi te organiseren en voor de hapjes zorgde, A3 Pietersen voor het ‘draaien’ op zaterdagavond, Monique Hoornweg, Alwin voor de foto’s, Loes v.d. Zanden en alle kantinemedewerkers voor de goede zorgen, Niki Troquet en ‘Tennis & More’ voor de bespanservice. Last but not least wil ik m’n commissie bedanken (ik heb genoten van jullie): Natascha v.d. Oetelaar, Rita v.d. Wallen, Saskia Faber, Eric ‘schema’ van Nieuwkerk en Hessel Faber. Verder was iedereen behulpzaam, opgewekt en genoot van het zonnetje. Op de finaledag konden we hierdoor de prijsuitreiking buiten houden en aan het eind van de middag had iedereen zelfs ook de kleur van Alwin. Ik denk dat het wederom een geslaagd toernooi was. Het is overzichtelijk (slechts 3 dagen), je hoeft geen hele week vrij te houden, het is een mooie opwarming voor de competitie en het is altijd gezellig. Ik eindig dus maar met: Tot volgend jaar!

Namens het ‘Op- In toernooi’,

Joop Gijzen