Nazomer Invitatie toernooi 31 aug tm 2 sept 2018

Bardienstplanner

apr 24
Koffieochtend april t/m september
Wordt herhaald elke week iedere woensdag tot wo sep 25 2019.
woensdag 24 april 09:00
apr 26
ORANJE BITTER TOERNOOI
vrijdag 26 april 20:00
mei 01
Koffieochtend april t/m september
woensdag 1 mei 09:00
mei 08
Koffieochtend april t/m september
woensdag 8 mei 09:00
mei 15
Koffieochtend april t/m september
woensdag 15 mei 09:00

Binnen of buiten?

Nazomer Invitatie toernooi 31 aug tm 2 sept 2018

Dit jaar is het Openings/Invitatie toernooi helaas niet gehouden. Niet dat we dat niet willen, maar gewoon omdat er eind maart, begin april, geen ruimte was (competitie, Pasen, enz). We gaan het dus anders doen en de naam eenmalig veranderen in “Nazomer” toernooi. De opzet zal overigens hetzelfde zijn als bij het Openings/Invitatietoernooi. We gaan enthousiast aan de gang om ook hier een succes van te maken. Je mag ook weer inschrijven met een lid van Elckerlyc. Natuurlijk mag je ook inschrijven met iemand die geen lid is van Elckerlyc (dit hebben we natuurlijk het liefst), een zoon, broer, vriendin, ver familielid uit Amerika, opa, enz. Dit mag je helemaal zelf bepalen, als je partner maar minstens 18 jaar is. Dat is namelijk de minimumleeftijd voor deelname. Ook dit jaar is er een categorie vanaf 50 jaar.

Het “Nazomer” toernooi duurt, in principe, 3 dagen en wordt gehouden van vrijdagavond 31 augustus t/m zondagmiddag 2 september. Afhankelijk van het aantal deelnemers zou het ook zo kunnen zijn dat er alleen in het weekend van 1 en 2  september gespeeld wordt. Dit horen jullie uiteraard zo snel mogelijk.

Heel even in het kort wat regeltjes zodat jullie alvast weten wat straks de bedoeling is. Er wordt gespeeld in het dames en heren dubbel en het gemengd dubbel. De categorieën (speelsterktes) zijn: 4/5, 6, 7 (ook 50+) en 8/9 (ook 50+). Er wordt op tijd gespeeld. De wedstrijden duren een uur. Iedereen tennist minimaal twee keer omdat er in poules wordt gespeeld. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 3,50 per deelnemer en dient betaald te worden bij aanmelding voor de eerste wedstrijd. Er kan voor slechts één onderdeel worden ingeschreven.

Voor alle duidelijkheid:

  • Open inschrijving: van 18 t/m 105 jaar.
  • Oudere jongere categorie: van 50 t/m 105 jaar. Overigens geldt deze categorie alléén voor de niveaus 7 en 8;

Omdat het een kortlopend toernooi is (max. 3 dagen) verzoeken wij je geen verhinderingen op te geven. Geef je toch één dagdeel als verhindering op, alleen mogelijk bij hoge uitzondering (b.v. bevalling oma), dan zullen wij er uiteraard alles aan doen om hier rekening mee te houden. Een dagdeel is vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, of zaterdagavond. Voor zondag zijn er geen verhinderingen mogelijk. We hopen dat je begrijpt dat als het toernooi 2 dagen duurt (b.v. alleen het weekend) we eigenlijk helemaal geen verhinderingen kunnen gebruiken.

We zorgen voor hapjes en op zaterdagavond 1 april zullen we voor muziek zorgen. Iedereen is van harte welkom om met de voetjes van de vloer te gaan, of gewoon even gezellig met elkaar te kletsen en wat te drinken.

Inschrijven is mogelijk vanaf 15 juni 2018 (tot uiterlijk 23 augustus). Inschrijven kan via de inschrijflijst die in de kantine komt te hangen, of via de website van Elckerlyc (link naar toernooi.nl), of via toernooi.nl zelf. Noteer e.e.a. dus alvast in je agenda.

Het “Nazomer” toernooi van TV Elckerlyc voor Padellers (31-8 t/m 2-9)

Dit jaar willen we hetzelfde “Nazomer” Toernooi dat we organiseren voor de tennissers, ook organiseren voor de padellers onder ons. Ook dit toernooi zal dus gehouden worden van vrijdagavond 31 augustus t/m zondagmiddag 2 september. Je mag inschrijven met een lid van Elckerlyc, maar natuurlijk mag je ook inschrijven met iemand die geen lid is van Elckerlyc. Dit mag je helemaal zelf bepalen, als je partner maar minstens 18 jaar is. Voor de rest gelden veelal dezelfde voorwaarden als hiervoor bij het tennistoernooi staat vermeld, dus: wedstrijden van een uur, verhinderingen net als bij tennis, inschrijven vanaf 15 juni (tot 23 augustus) en het inschrijfgeld bedraagt € 2,50. Je kunt kiezen uit beginner of gevorderde en er zijn hier geen leeftijdscategorieën.

Heb je voorstellen, opmerkingen, vragen, bel dan even met een van onderstaande personen: Saskia Faber (06-83791637), Natascha v.d. Oetelaar (06-42270729), Rita v.d. Wallen (06-10640501), Eric van Nieuwkerk (06-24619947) of Joop Gijzen (06-21475008).