Nieuwe RTC Commissie

Bardienstplanner

jan 16
Koffieochtend oktober t/m maart
Wordt herhaald elke week iedere woensdag tot wo apr 03 2019 behalve wo dec 26 2018.
woensdag 16 januari 09:30
jan 23
Koffieochtend oktober t/m maart
woensdag 23 januari 09:30
jan 25
Racket avond
vrijdag 25 januari 20:00
jan 30
Koffieochtend oktober t/m maart
woensdag 30 januari 09:30
feb 06
Koffieochtend oktober t/m maart
woensdag 6 februari 09:30

Binnen of buiten?

Nieuwe RTC Commissie

Beste tennisvrienden,

First things first. Wij zijn de nieuwe leden van de Recreatie Tennis Commissie (RTC) en willen ons graag aan jullie voorstellen.
De commissie bestaat uit Agaath Meijering, Ger van ’t Wout, Loes van der Zande, Griet Posthumus, Joke Sweers, Matthea van den Bosch, Romy Gietelink en Nathalie Isken.

Om het nieuwe jaar goed in te luiden willen wij vanaf Januari een maandelijkse racket avond organiseren. Iedere laatste vrijdag van de maand zal er een racket avond plaats vinden. De eerste racket avond staat gepland op 25 Januari. De racket avond zal van start gaan om 20.00 uur en bestaat uit twee rondes van 60 minuten. De indeling van de partijen wordt gemaakt door leden van de RTC (Recreatie Tennis Commissie). Om het jaar feestelijk te beginnen zorgt de nieuwe RTC voor een lekker hapje. Het belooft een gezellige tennis avond te worden en  dit is tevens een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daar moet je dus bij zijn!!

Verder zijn wij van plan om meer gezelligheidstoernooitjes te organiseren op Elckerlyc. Zo zit er in de ideeën bus  om een snert toernooi te organiseren. Hier zijn wij druk mee bezig en meer informatie zal snel volgen!

Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben, dan kan je altijd bij ons terecht via: rtc.elckerlyc@live.nl.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de eerste racket avond!

Groetjes,

RTC 2.0