Midwintertoernooi afgelast

06 november 2021


Met pijn in het hart moeten wij helaas mededelen dat we afzien van het Midwintertoernooi. De opzet was om een gezelligheidstoernooi te organiseren over meerdere dagen. Dit om het gemis van het Hoogzomertoernooi te compenseren.

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn we als commissie tot de conclusie gekomen dat we uit moreel oogpunt geen feestavonden kunnen organiseren waar veel mensen in een ruimte dicht bij elkaar zijn, terwijl de besmettingscijfers oplopen. Behalve de feestavond hadden we natuurlijk ook andere activiteiten op het programma staan, die we naar onze mening niet kunnen uitvoeren. Daarbij komt dat de weersomstandigheden ook wisselend zijn in deze periode, waarbij we dan het gevaar lopen dat er toch ineens veel mensen tegelijk in de kantine komen.

Vanochtend is bekend geworden dat de regering (vooralsnog) niet akkoord gaat met de afgekondigde maatregelen voor het buiten sporten, maar die deur staat natuurlijk nog altijd open.

Daarom lijkt het ons verstandig om dit op tijd aan iedereen mede te delen en niet de persconferentie van 12 november af te wachten, met wellicht nog strengere maatregelen.

We willen iedereen bedanken voor hun eventuele inschrijving, het meewerken aan de voorbereiding en het opgeven voor de bardienst. We hopen eind juni volgend jaar wél weer een gezelligheidstoernooi te kunnen organiseren.

Met sportieve groeten van de commissie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend