Nieuwsbrief mei 2022

11 mei 2022


 

Nieuwsbrief mei 2022

 
 
Nieuwe padelbanen
De aanleg van de 3 nieuwe padelbanen is begonnen! Het streven is om ze voor het Hoogzomertoernooi gereed te hebben. Na de afronding van de werkzaam-heden voor de nieuwe banen zal in overleg met het bestuur gestart worden met de renovatie van de huidige twee banen. Tot de nieuwe banen er zijn is er een ledenstop ingesteld voor het padel- en combillidmaatschap.

Paul, bedankt voor het toesturen van de mooie luchtfoto!
 
Clubladder
Onze clubladder is sinds begin april weer met de zomerversie begonnen. Natuurlijk kunnen alle leden daar zich nog steeds voor inschrijven! We hebben een ladder voor padel en bij tennis een ladder voor dubbel en enkel. Elk lid kan daar aan mee doen en wordt dan elke twee weken (of elke week als je dat wilt) uitgenodigd om een wedstrijd te spelen tegen een tegenstander die bij je in de buurt staat op de ladder. Voor tennis kun je HIER vinden hoe je je aan moet melden en voor padel HIER. Via de links kun je tevens de spelregels vinden. 
 
Online afhangen
Vorige maand hebben wij het 's avonds online afhangen voor tennis afgeschaft. Naar aanleiding van het aantal reacties op het nieuwsbericht hebben wij het hier nogmaals uitgebreid over gehad en besloten om het in september te evalueren. 
Agenda
  • 23 mei ALV
  • 27 mei Racketavond
  • 2 t/m 9 juli Hoogzomertoernooi
  • 1 t/m 7 augustus 5-Sinnen
 
Zomerchallenge
Na het succes van vorig jaar zullen wij ook dit jaar weer de zomerchallenge aanbieden. Deze loopt van 1 juli t/m 1 oktober, nadere berichtgeving volgt. 
 
Toernooien
Op de agenda staan twee mooie eigen toernooien te beginnen met het Hoogzomertoernooi dat op 2 juli begint en wordt opgedragen aan onze oude voorzitter en “hof fotograaf” Alwin Wijngaarde. Daarom zal de naam van het toernooi worden aangepast naar “het Alwin Wijngaarde Hoogzomertoernooi”. Er zal elke avond uur na uur toptennis en-padel zijn, omlijst met entertainment en culinaire hoogstandjes. Voor Padel is de inschrijving vanaf 18 jaar en voor tennis vanaf 35 jaar. Voor tennis wordt er dit jaar op veler verzoek ook in 65+ categorieën gespeeld. De organisatie gaat er dan ook vanuit dat het aantal inschrijvingen voor deze categorie overweldigend zal zijn.

Een maand later van 1 t/m 7 augustus is er ons 5 sinnentoernooi waar ook veel toptennis en toppadel te zien (en te doen) zal zijn.
 
 
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053