Oranje Bitter toernooi

07 april 2022

Beste clubleden,

Inschrijving sluit bijna, geef je snel op voor het Oranje Bitter toernooi. Inschrijven kan tot en met 22 April! 

EINDELIJK MOGEN WE WEER! De afgelopen twee jaar heeft het verenigingsleven zo goed als stil gelegen. Gelukkig kunnen we daar nu weer verandering in brengen. Naast het tennissen en padellen kunnen we nu ook weer de gezelligheid terug brengen en wordt het tijd voor een feestje!

En aangezien onze Koning weer bijna jarig is, lijkt het ons dit een goed moment voor het eerste post-Corona toernooi. Dus terug van weggeweest is op dinsdag 26 april het Oranje Bitter Toernooi!

Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een borrel en een broodje frikandel of kroket van de club. Om 19.00 uur beginnen de wedstrijden en tussendoor kun je gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Je kan je als individu aanmelden via [email protected] Vermeld hierbij je leeftijd en speelsterkte. De kosten zijn €5,- per persoon. Inschrijven is mogelijk t/m 22 April. De dresscode is oranje, dus trek je leukste outfit aan en wie weet wordt je gekroond tot Koning en Koningin van het bal!

Wij hebben veel zin om na lange tijd weer een gezelligheidstoernooi te organiseren en hopen daarom jullie allemaal te zien, zodat we er met z’n allen een gezellig feestje van kunnen maken. Tot de 26ste!

Groetjes van de RTC,

Nathalie, Matthea, Romy, Mark en Lieke

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053