Padellessen winter 2019/2020

05 september 2019


Zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft onze Padel trainer Ron Tuijp Elckerlyc per 1 september verlaten voor een fantastische nieuwe uitdaging bij PadelDam. Hij is daar nu manager van een heel mooi Padelpark in Amsterdam.

Voor mij de moeilijke taak om in de voetsporen te treden van Ron maar ik ga daar mijn uiterste best voor doen. Door eerder gemaakte plannen kan ik helaas niet eerder beginnen dan 25 november.

“Maar elk nadeel heeft z’n voordeel.” Ik ga in Spanje veel Padel toernooien spelen, extra ervaring opdoen bij toptrainers/spelers en wil deze opgedane kennis heel graag overbrengen aan de leden van Elckerlyc. De laatste weken hier in Spanje wordt weer bevestigd dat iedere bal bijna foutloos wordt teruggeslagen en veel geduld moet hebben.

Voor de mensen die mij nog niet kennen; Begin 2017 ben ik opgeleid als Padel instructeur en in 2018 heb ik meegedaan voor Nederland tijdens het WK PADEL Veteranen in Spanje waar maar liefst 16 landen aan meededen, waaronder Argentinië, Brazilië, Chili, Uruguay, Mexico, Spanje, Italië en Portugal. Daar zat ik eigenlijk op de “Padel universiteit”, veel naar wedstrijden gekeken en ook door te mogen spelen tegen o.a. Argentinië en Portugal. Met het Nederlands Padel veteranen team werden we heel verdienstelijk 10e….

Vanaf 25 november kunnen jullie kiezen voor 4 of 8 Padel lessen en keuze tussen buiten bij Elckerlyc of, voor een kleine meerprijs, binnen in de hal bij Neckslag. Het voordeel is dat de lessen altijd doorgaan, het glas droog is en geen wind. Uiteraard kunnen we na de 4 of 8 Padel lessen er altijd weer 4 of 8 Padel lessen bij doen.  

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om jullie naar een hoger Padel niveau te brengen, schrijf je in voor de Padel lessen!!      

VAMOS!!

Jeroen Havinga
T. 06 28779093
E. [email protected]  

NOG NOOIT GEPADELD?? VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN!!

Inschrijfformulier padellessen winter 2019[21476].docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend