Racket avond!

25 maart 2022

Nog geen plannen vanavond? Kom naar de racket avond!
 
Het is prachtig weer, de zon schijnt, wind stil en heerlijke tempraturen! Perfect weer voor heerlijk afwisselende potjes tennis of padel. De bar en het terras zijn geopend voor een lekker drankje tussendoor 

Padel inloop vanaf 19:00 uur. Tennis eerste ronde start 19:00 uur. Red je dit niet... Geen probleem! De volgende ronde start om 19:45 uur. 

Wat is de racket avond en hoe werkt het?

De racket avon dis een tennis en padel inloop avond. Je hoeft je niet op te geven, je hoeft geen maatje te hebben, je kan gewoon langskomen! Het begint om 19:00 uur.

Met tennis spelen we potjes van 45 minuten, afhankelijk van de opkomst spelen we 2 of 3 rondes, met tussendoor pauzes om een drankje te doen en met elkaar te kletsen! Met padel spelen we of 45 minuten of we rouleren door naar elke 4 games, dit is afhankelijk van de opkomst. 

De racket avond is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe tennis- en padelmaatjes te leren kennen!

In principe is de racket avond elke laatste vrijdag van de maand. Let op; datums kunnen afwijken in verband met toernooien en competities. Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor actuele berichten.

Tot snel op de racket avond!

Sportieve groeten van de RTC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053