Stand van zaken nieuwe padelbanen

20 april 2022


 Stand van zaken nieuwe padel banen.  

Na het besluit over de aanleg van de padelbanen in de ALV van 28 januari is er veel gebeurd. Wat in eerste instantie een strak traject leek, dat rond deze tijd tot nieuwe banen zou leiden, was het traject toch wat ingewikkelder. Eerst kwamen er aanvullende eisen in de vorm van een akoestisch onderzoek en een onderzoek naar de gevolgen voor de flora en fauna. Daarna dreigde een noodzakelijke garantsteling door de gemeente te vertragen tot medio juli.  

Maar er is goed nieuws. De vergunning is verleend en de garantstelling is binnenkort rond. Met de aannemer is een aanvullende afspraak gemaakt waardoor er deze week al met de hekken begonnen wordt en volgende week gestart zal worden op de banen. Volgens planning hebben we dan eind juni drie nieuwe padelbanen. De twee bestaande banen worden niet, zoals eerder de afspraak was gelijktijdig aangepakt. Dat wordt nu na de zomer gedaan. We kunnen dus gewoon door blijven spelen en tijdens het Hoogzomertoernooi zelfs met 5 banen.  

Dit was de korte versie. Wie belangstelling heeft voor de langere versie van dit proces kan zich melden.  

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Nick Johansson 16-05-2022 08:11

Misschien goed om te communiceren welk effect de bouwwerkzaamheden hebben op het gebruik van baan 7 en 8. Afgelopen zaterdag (14 mei) werden wij vriendelijk verzocht om op een andere baan te spelen. Er werd beweerd dat zowel baan 7 als 8 de hele dag geblokkeerd zouden zijn. Alhoewel baan 8 half met lint was gedecoreerd waren beide banen in het afhangsysteem niet geblokkeerd. Het spelen van ladderwedstrijden doordeweeks is door het recentelijke besluit van het bestuur om 's avonds niet meer op afstand af te kunnen hangen al bemoeilijkt, wanneer dan ook nog tennisbanen in het weekend zogenaamd worden geblokkeerd EN er is competitie op het park, dan wordt het spelen van de laddercompetitie je wel erg moeilijk gemaakt. Dan toch nog even een punt van de wijze waarop wij werden aangesproken. Een man kwam letterlijk de baan op gefietst (lijkt me niet dat tennisbanen daarvoor geschikt zijn) terwijl wij net bezig zijn met een wedstrijd om vervolgens op niet hele vriendelijke wijze te worden aangesproken en het verzoek te verkassen naar een andere baan want 'deze baan was geblokkeerd' (wat niet zo was, anders hadden wij de desbetreffende baan niet kunnen afhangen). Mijn mening over padel en de uitbreiding van de faciliteiten daarvoor op het park laat ik voor de rest achterwege.....

Frans Visser 21-04-2022 12:51

Top, mooi nieuws en veel dank aan iedereen die zich hier voor ingezet heeft !

Peter van Doorn 20-04-2022 20:15

mooie ontwikkeling!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053