Meerjarenbeleidsplan

Het bestuur heeft de afgelopen maanden samen met een aantal leden gewerkt aan een meerjarenplan voor onze vereniging. Hierin staan we stil bij de toekomst van onze club en vooral bij de vraag wat er volgens ons nodig is om dit ook een goede toekomst te laten zijn. Onderwerpen als ledenaantal, de jeugd, accommodatie, financiën, rol van de trainers en bestuurlijke organisatie zijn daarbij aan de orde gekomen.  

Als je hierover meer wilt weten kunt je onderaan deze pagina het pdf document downloaden. Hierbij kun je kiezen voor de “korte” versie waarin vooral de visie is beschreven. Wil je meer weten over de doelen die we daarin willen bereiken en op welk termijn die gerealiseerd moeten zijn kies dan voor de “lange” versie.  

Wij gaan met dit plan aan de slag. Een flink aantal punten hebben prioriteit. Als er punten zijn die specifiek instemming van de leden  vragen komen deze uiteraard in een ALV aan de orde (volgende gepland in mei 2023).  

Ingekort meerjarenplan en uitvoering 2021- 2025 TPV Elckerlyc.pdf Meerjarenplan en uitvoering 2021- 2025 TPV Elckerlyc.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053