Bardienst

IVA

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan hebben wij deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

Daarbij kan de vereniging een hoge boete krijgen als een barmedewerker wel alcohol schenkt aan een minderjarige. Wij willen hierom graag dat al onze barmedewerkers het certificaat halen.

Dit kan via de volgende link: https://www.nocnsf.nl/iva

Het certificaat stuur je vervolgens op naar: [email protected] 

Bardienst Inschrijven

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Vandaar dat je je nu kunt inschrijven voor de bardiensten tot 31 december.

Alle leden van 18 t/m 69 jaar kunnen zich nu inschrijven voor 2 verplichte bardiensten. Uitgezonderd zijn degene die vrijwilligerswerk doen voor de club. Uiteraard zijn ook leden boven de 70 jaar uitgenodigd een bardienst te draaien.

Wij realiseren ons dat niet iedereen het leuk vindt om bardiensten te draaien. Daarom hebben we ook een paar alternatieven. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij de onderhoudsploeg, die iedere maandagochtend bij elkaar komt. Of je kunt je inschrijven voor schoonmaakdiensten. ( iedere maandagochtend na een evenement).

Tevens zijn er diverse commissies binnen de club die altijd op zoek zijn naar versterking. Denk hierbij aan de Jeugdcommissie.

Heb je zelf een idee om vervangende bardienst te doen, mail dan naar [email protected] 

Spreekt geen van deze mogelijkheden je aan dan is het mogelijk om je beide diensten af te kopen tegen een bedrag van € 30,- per dienst. Stuur in dat geval een mail naar [email protected]

Ben je tijdens het jaar verhinderd om je bardienst te draaien dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Mocht het lastig zijn om iemand te vinden, dan kun je iemand van de invalpool benaderen ( link naar deelnemers invalpool ). Lukt het je niet om vervanging te regelen, dan kun je je dienst tot 3 dagen van te voren afkopen via de barcommissie tegen een bedrag van € 30,-. Meld je je binnen 3 dagen dan zijn de kosten € 50,-.  

De planning van de bardiensten is in handen van Daniel Gaspersz en Monique Hoornweg.  

Het email-adres van de barcommissie is [email protected]

Het telefoonnummer waarnaar geappt kan worden is: 06- 30530854.  

Vriendelijk verzoek om bij vragen te mailen of te appen.

Het volledige bardienstreglement is te downloaden onderaan deze pagina.

 

Bardienst reglement Elckerlyc 2023.pdf Bijlage Inschrijven bardienst website 2023.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053