Bardienst

Inschrijven bardiensten seizoen 2021/2022


Vanaf heden kun je je weer inschrijven voor de bardiensten voor het komend seizoen.

 • Ieder lid van 18 t/m 69 jaar dient 2 bardiensten te draaien. De bardiensten kan je invullen voor de periode 1 april 2021 t/m 31 maart 2022. Leden die in een commissie/bestuur zitten en 70 plussers hoeven geen bardiensten te draaien, mag uiteraard wel en wordt op prijs gesteld!
 • Inschrijven kan tot 15 maart. Na deze datum deelt de barcommissie je voor 2 willekeurige diensten in. Deze kunnen niet meer worden gewijzigd, tenzij je zelf met iemand kan ruilen.
 • Indien door Corona maatregelen je bardienst komt te vervallen dan is het mogelijk dat je op een later tijdstip alsnog wordt ingedeeld als we mensen tekort komen. Als een competitiedag komt te vervallen verschuift je dienst automatisch naar de inhaaldag.
 • Op diverse maandagen na toernooien en competities is het ook mogelijk om in de ochtend een schoonmaakdienst te doen (i.p.v. de bardienst). Deze staat in de planner vermeld als schoonmaakdienst en is van 09.00 uur tot 12.00 uur.
 • Wil je geen bardiensten draaien, dan is er de mogelijkheid om je dienst af te kopen voor een bedrag van 30 euro per dienst. Wens je hiervan gebruik te maken stuur dan voor 7 maart een mail aan [email protected] Dit geldt ook voor de leden die ieder jaar hun dienst afkopen.
 • Ben je tijdens het jaar verhinderd om je bardienst te draaien dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Er komt een poule van vrijwilligers die tegen betaling een bardienst van je over willen nemen. Deze lijst komt op de website te staan.
 • Lukt het je niet om vervanging te regelen, dan kan je je dienst tot 3 dagen van te voren afkopen via de barcommissie tegen een bedrag van 30 euro. Meld je je binnen 3 dagen dan zijn de kosten 50 euro.

De planning van de bardiensten is vanaf dit seizoen in handen van Daniel Gaspersz
en Natascha Panneman. Het email-adres van de barcommissie blijft [email protected] Het telefoonnummer waarnaar geappt kan worden is gewijzigd en is nu: 06-51119401. Vriendelijk verzoek om bij vragen te mailen of te appen.

Invullen Bardienst

Hoe schrijf ik mij in voor een bardienst?

 • Ga naar mijn.knltb.club
 • Kies hier voor TV Elckerlyc
 • Voer je bondsnummer en wachtwoord in
 • Als je je wachtwoord bent vergeten, tik je op wachtwoord vergetenJe komt nu bij de bardienstplanner en kunt zelf 2 diensten invullen
 • Volg hier de stappen en je komt in het menu om bardiensten te plannen
 • Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken
 • Nadat je je diensten hebt ingevuld ontvang je een bevestigingsmail van de KNLTB. Het kan zijn dat deze bevestiging in je spam box terecht komt.
 • Je kunt je ook inschrijven via de KNLTB Club App. Open de club app, klik op dienstenplanner en hier zie je welke data vrij zijn. Je kunt je dan direct inschrijven.

 

 

IVA

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordlijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan hebben wij deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

Daarbij kan de vereniging een hoge boete krijgen als een barmedewerker wel alcohol schenkt aan een minderjarige. Wij willen hierom graag dat al onze barmederwerkers het certificaat halen.
Dit kan via de volgende link: https://www.nocnsf.nl/iva

Het certificaat stuur je vervolgens op naar: bar.elckerlyc@live.nl

 

 

Verplichte Bardienstreglement Elckerlyc.pdf

Vragen?

logo

E-mail

bestuur.elckerlyc@live.nl

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend