Bardienst

Vanaf heden kun je je weer inschrijven voor de bardiensten voor het komend jaar. Ieder lid van 18 t/m 69 jaar dient 2 bardiensten te draaien. De bardiensten kan je invullen voor de periode 1 maart 2020 t/m 31 maart 2021. Invullen voor 15 maart 2020, daarna word je door de Barcommissie ingedeeld.

Op diverse maandagen na toernooien en competities is het ook mogelijk om in de ochtend een schoonmaakdienst te doen (i.p.v. de bardienst). Deze staat in de planner vermeld als corvee. Mensen die in een commissie/bestuur zitten en 70 plussers hoeven geen bardiensten te draaien, mag uiteraard wel en wordt op prijs gesteld!

Wil je geen bardiensten draaien, dan is er de mogelijkheid om je dienst af te kopen voor een bedrag van 30 euro per dienst. Wens je hiervan gebruik te maken stuur dan voor 7 maart een mail aan [email protected] Dit geldt ook voor die leden die ieder jaar hun dienst afkopen.

Ben je tijdens het jaar verhinderd om je bardienst te draaien dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Lukt dit niet dan kan je tot 2 dagen voor aanvang alsnog je dienst afkopen tegen een bedrag van 30 euro.  Meld je je binnen 2 dagen dan zijn de 50 euro.

Invullen Bardienst

Voor inschrijven klik dan hier.

Volg hier de stappen en je komt in het menu om bardiensten te plannen,
 
In het scherm wat opent zie je de diensten die onze vereniging heeft aangemaakt. Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven. Wit = een dienst die ingevuld is en Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
 
Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken.
 
Nadat je je diensten hebt ingevuld ontvang je een bevestigingsmail van de KNLTB.
 
Je kunt je ook inschrijven via de KNLTB Club App. Open de club app, klik op dienstenplanner en hier zie je welke data vrij zijn. Je kunt je dan direct inschrijven.
 
Wilt u iets anders doen dan 2 bardiensten, dan hebben we de volgende mogelijkheden indien er plek is:
  • groenonderhoud
  • schoonmaakdienst
  • een dagdeel wedstrijdcommissaris
  • helpen met diverse toernooien of
  • helpen met de jeugdcommissie

Bovenstaande diensten bestaan telkens uit een aantal uren of een dagdeel. Wil je dit? Meldt dit dan aan de Barcommissie: bar.elckerlyc@live.nl

IVA

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordlijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan hebben wij deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

Daarbij kan de vereniging een hoge boete krijgen als een barmedewerker wel alcohol schenkt aan een minderjarige. Wij willen hierom graag dat al onze barmederwerkers het certificaat halen.
Dit kan via de volgende link: https://www.nocnsf.nl/iva

Het certificaat stuur je vervolgens op naar: bar.elckerlyc@live.nl

 

 

Verplichte Bardienstreglement Elckerlyc[22760].pdf

Vragen?

logo

E-mail

bestuur.elckerlyc@live.nl

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend