Instructies afhangen; op afhangbord via QR-code of Online via KNTB-app

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren.

1. Via afhangbord op de vereniging in de avond:

 Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas of je scant de QR code (zie ook de instructie hieronder) met je clubapp door daarin op de gewenst baan met QR teken te klikken. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer een baan en spelen maar! 

 Zie deze link voor een voorbeeld: afhangbord

2. Online banen reserveren overdag via de Clubapp:

  1. Download de KNLTB Clubapp
  2. Log in door je bondsnummer (te vinden op je pasje) en je wachtwoord in te vullen. Als het de eerste keer is dat je inlogt, moet je een nieuw wachtwoord opvragen door op wachtwoord vergeten te tikken.
  3. Open de clubapp. Je komt dan meteen op scherm A terecht. Tik daar op spelen. Dan kom je in scherm B terecht. Hier kun je een baan en tijd kiezen. Vervolgens kom je in scherm C terecht. Hier kun je een medespeler toevoegen. Vervolgens tik je op reserveren en je reservering is bevestigd!
  4. Meer informatie over de Clubapp en antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op de site van de KNLTB.        

 

Via de website:

  1. Ga naar www.elckerlyc.nl
  2. Klik rechtsboven op Mijn Club (scherm A). Je komt dan op scherm B terecht, waar je moet inloggen. Ook hier geldt dat als je nog nooit hebt ingelogd, je een nieuw wachtwoord moet aanvragen door op wachtwoord vergeten te klikken. Na het inloggen kom je op scherm C terecht. Hier kun je kiezen voor baan afhangen.

afhangen-met-qr-code-instructies-voor-de-speler.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053