Alles voor Padel Kiosk

Padelkiosk

Sinds dit jaar staat er een Padelkiosk in het clubhuis van TPV Elckerlyc. Deze automaat van Allesvoorpadel maakt de verhuur van padelrackets en verkoop van padel- en tennisballen heel eenvoudig. De Padelkiosk  kan de gehele tijd gebruikt worden wanneer het clubhuis los staat voor verhuur en verkoop. Uit de Padelkiosk kunnen padelrackets gehuurd worden en padel- en tennisballen gekocht worden. Verder is de Padelkiosk volledig gestyled in de kleuren en logo’s van Allesvoorpadel.

Hoe werkt de Padelkiosk? De Padelkiosk is eenvoudig te gebruiken aan de hand van de stappen op de deursticker. Stap voor stap word je geholpen om de juiste producten te huren of te kopen. Daarnaast heeft de Padelkiosk ook een eenvoudige display met een contactloos betaalsysteem.

De huidige nummer 5 van Nederland en tevens Allesvoorpadel talent Menno Nolten legt in deze video uit hoe de Padelkiosk werkt. Heb jij nog geen ballen of wil je graag een padelracket huren? Maak dan gebruik van de Padelkiosk bij ons op het park!

Meer informatie? Is het voor jou nog niet duidelijk en wil je toch meer informatie ontvangen over de Combi kiosk unit? Neem dan contact op met [email protected] en zij zullen al je vragen beantwoorden!   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 411 (van het clubhuis)

Tennis & Padel vereniging Elckerlyc

Van IJsendijkstraat 64
1442 CR Purmerend

KVK-nummer

40624053